Sök

Gilla, dela och vinn en fågelholk!

Mise stävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och efter vår kundundersökning har vi märkt att vi kan bli ännu bättre på att kommunicera med våra kunder. Därför har vi nu dragit igång Mises Facebook sida.

Tanken med vår Facebook sida är att vi ska kommunicera ut nyheter och tips angående en hållbar sophantering. Vi kommer även använda kanalen för att kommunicera ut trafikinformation och driftsstörningar. Mise kommer inte att svara på frågor via Facebook, Har du direkta frågor hänvisar vi till vår kundtjänst via telefon eller mejl.

För att fira detta har vi en utlottning av fina fågelholkar. Allt du behöver göra för att delta är att gilla vår nya Facebook sida samt gilla och dela tävlingsinlägget.

Mer information om GDPR och Mises riktlinjer i sociala medier hittar du på vår hemsida Mise.ax under fliken HÄR. Facebook har ingenting med tävlingen att göra.

Se upp för eventuella bluff konton. Vinnarna kontaktas via meddelande på Messenger och vi kommer inte att fråga efter några personuppgifter. Vinsten hämtas ut personligen på Misekontoret.

Klicka här för att komma till vår Facebook sida för att delta i tävlingen

Du hittar även information i kommunbladet om Facebook tävlingen, där du kan skanna QR koden för att komma direkt till vår Facebook sida.

Vänliga hälsningar,
Ålands Miljöservice

Skip to content