Sök

Mise genomför en kundundersökning

Mise värdesätter din åsikt när det kommer till utvecklingen av vår verksamhet. Därför genomför vi nu en kort anonym kundundersökning som endast tar endast 1-3 minuter att genomföra. Svaren du uppger kommer endast användas för att analysera övergripande trender. Eftersom dina svar är anonyma så kommer vi inte ha möjlighet att ge återkoppling på enskilda svar, för synpunkter med återkoppling hänvisar vi till vår mejl:  info@mise.ax . I samband med undersökningen har vi skickat ut information till våra kunder via SMS, genom att trycka på länken i meddelandet så kommer du till själva kundundersökningen. Du kan även delta i undersökningen genom att följa instruktionerna i den här nyheten.

Vi ser fram emot att få ta del av dina svar, tillsammans gör vi avfallshanteringen smidigare och mer hållbar!

Tack på förhand!

För att delta i kundundersökningen tryck här

 

 

Vänliga hälsningar,

Ålands Miljöservice MISE

 

 


Hantering av personuppgifter i samband med undersökningen:

Din integritet är viktig för oss och för att säkerställa detta så följer vi strikt GDPR riktlinjerna. Dina svar är helt anonyma och kommer endast användas för att analysera övergripande trender. Observera att undersökningen använder Google Forms, och vi avskriver oss ansvar för eventuell insamling eller behandling av data från tredje part. För mer information om Google Forms sekretesspolicy hänvisar vi till deras dataskyddspraxis.


 

Skip to content