Om sociala medier

Vi på Mise tycker att det är viktigt att kommunicera och ha en dialog med våra medborgare. Därför har vi utökat vår tillgänglighet genom att vara närvarande på Facebook genom sidan Mise-Stina.

Facebook-sidan informeras om våra tjänster, avgifter, kommande aktiviteter och nyheter. Informationen hittar du även här på www.mise.ax.

Mise-Stina välkomnar frågor och synpunkter inom alla de områden som hör till Mises verksamhet. Kommentarer och inlägg besvaras dagtid på vardagar.

Tänk på att inte skicka känslig information, exempelvis personuppgifter, via Facebook-sidan. Behöver du kontakta Mise gällande enskilda ärenden är du välkommen att göra det via post, epost, telefon eller personligt besök.

Facebook-sidan ska ha en trevlig ton och naturligtvis får inget olagligt material förekomma. Inlägg och kommentarer som är stötande, innehåller personuppgifter som kränker enskildas personliga integritet, kan uppfattas som hets mot folkgrupp eller på annat sätt bedöms som olämpliga tas bort. Den som gör sådana inlägg riskerar att blockeras från sidan. Även inlägg och kommentarer med kommersiella budskap tas bort.