Matavfallspåsar 2022

Påminner om att den årliga utkörningen av matavfallspåsar som har påbörjats.

Den årliga utkörningen av matavfallspåsar för 2022 sker:
Mariehamn: November 2021
Jomala: Januari-Februari 2022
Lumparland: Januari-Februari 2022
Hammarland: Mars-April 2022

Fler matavfallspåsar kan köpas och hämtas från Misekontoret (enligt prislistan) eller i din närbutik.

Kan du inte vänta på din utkörning, går det bra att meddela kundtjänst på förhand och sedan komma efter dina matavfallspåsar från vårat kontor på Fabriksgatan 8 i Mariehamn. 

Matavfallspåsar framför fyrfackskärl.

Gällande matavfallspåsar för flerbostadshus samt kommunverksamheter:

För upphämtning av matavfallspåsar som ingår i er tjänst görs på Mises kontor. Upphämtning görs för hela flerbostadshuset på en och samma gång, ni ska meddela Mise senast 2 arbetsdagar innan planerad upphämtning. Upphämtning av matavfallspåsar kan ske när som under året 2022, under kontorets öppettider.

Vi erbjuder utkörning av matavfallspåsar under vissa specifika veckor. Information går ut till de som meddelat e-postuppgifter. Om ni önskar få era matavfallspåsar utkörda så måste disponenten/fastighetsägaren kontakta Mises kundtjänst och meddela under vilken av de specifika veckor som ni önskar att utkörningen ska ske på. Denna information ska meddelas till Mise senast 1 vecka innan utkörningsveckan ni önskar. Kontakta kundtjänst om ni önskar ta del av de specifika veckorna. Om ni inte har fått informationen vänligen uppdatera era kontaktuppgifter – e-post.

Skip to content