Möte marknadsanlys inför kommande upphandling 6.9.2017

Mise bjuder in potentiella avfallsentreprenörer, kommundirektörer, byggnadsinspektörer och fastighetsskötare inom kommunen till ett möte för att analysera marknaden gällande kommande upphandling av avfallshämtning vid flerbostadshus, verksamheter och återvinningsstationer. Mötet hålls 6 september kl.18:30 på Nygatan 6 (vån 2). Skicka gärna intresseanmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 1.9.2017.

Under mötet kommer Mise att presentera en kommande upphandling och upplägget för entreprenaden. Mise önskar sedan att få råd och tankar av deltagarna som sedan kan komma att användas till den slutgiltiga anbudsförfrågan.

Detta möte utgör inget åtagande för Mise. Mise förbinder sig inte att genomföra en upphandling efter att detta möte har genomförts. Observera dock att Mises syfte med mötet är att göra en marknadsanalys på grund av kommande upphandling. Mise är på inget sätt skyldig att ersätta deltagarna för de kostnader som uppstår i samband med mötet. Välkomna!